Provisjonsmodell

Vi syntes det er spennende å jobbe på en ”no cure no pay”-modell. Dette gjør at både vi som byrå og dere som kunde har samme insentiv til å skape resultater. 

Derfor er provisjonsmodell det beste alternativet for deg som kunde:

  1. Ingen overfakturering. Du slipper som kunde å være redd for at vi overfakturerer timer. En provisjonsmodell sikrer proaktivitet fra vår side. 

  2. Riktig timeantall. En kunde er vanligvis bare villig til å betale for et gitt antall timer, noe som kan gi et byrå lite tid til å skape virkelig gode resultater. I en slik modell er vi ikke begrenset av et timeantall og har dermed frie tøyler til å bruke den tiden vi trenger. 

  3. Lav risiko. Vi har et sterkt ønske om å oppnå resultater, da det er resultater som gjør oss fortjent til lønnen vår. Med denne modellen drar begge parter i samme retning for maksimal lønnsomhet. 

  4. Passer for alle bransjer. Om du er en selvstendig håndverker eller en enorm nettbutikk, passer dette for deg. Vi har en kundeportefølje med alt fra en mindre håndverker til nettbutikker med 20 000+ produkter. Ta en prat med oss i dag, så finner vi den perfekte modellen for deg. 
     

Merk at denne modellen ikke er ideell for alle.
I disse tilfellene jobber vi på en fast modell.